, ,

Asbestipurku ja asbestikartoitukset

Relia rakennuspalvelu suorittaa asbestipurkuja Hangossa ja Länsi-Uudenmaan alueella. Olemme Aluehallintoviraston valtuuttama asbestipurkuyritys.

Turvallisuus- ja suojamääräykset

Asbestipurku suoritetaan aina turvallisuus- ja suojausmääräyksiä noudattaen. Tarjoamme asbestityöt niin yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille Hangossa ja muualla Länsi-Uudenmaan alueella. Asbestipurku ja -saneeraus on erikoisalaamme ja käytämme työssä nykyaikaisia työvälineitäja tekniikoita.Teemme asbestipurun aina kartoituksesta puhdasilmamittauksiin.

Asbestikartoitus

Ennen kuin asbestin purku voidaan aloittaa, kohteessa on teetettävä asbestikartoitus ja otettava asbestinäyte. Nekin hoituvat helposti kauttamme. Kun kartoitus on tehty ja näytteet analysoitu, tiedämme rakenteiden asbestipitoisuuden ja sen, miten purku olisi paras toteuttaa. Suojaamme ja eristämme purkutyömaan huolellisesti määräysten mukaisesti ja hankkiudumme asbestijätteestä eroon vastuullisesti.

Asbestipurku ja -siivous

Kun asbestipurku on valmis, paikat siivotaan ja toimestamme paikalla tehdään vielä jälki-ilmamittaus joka varmistaa, että asbestia ei ole jäänyt sisäilmaan.
Asbestipurkutyön hinta määräytyy kohteen mukaisesti. Asbestipurun hinta riippuu purkukohteen koosta ja urakan laajuudesta, joten summittaistakaan hintaa ei pysty määrittämään ennen, kuin kohde on tiedossa ja asbestikartoitus tehty.

Esimerkkejä asbestin käytöstä

• katolla ja seinissä asbestisementtilevyinä
• pintarakenteissa ruiskutettuna pinnoitteena akustiikan parantamiseen tai palonsuojaksi
• palonsuojana puhtaina asbestilevyinä ja pinnoitemassoissa
• putkistoissa asbestipahvina, asbestinauhana ja eristysmassana
• kattiloissa eristysmassana
• sähkölaitteissa mm. mittaritaulujen taustalevyissä
• kaakeliuunien muuraussementissä ja liitossaumoissa
• lattialistoissa ja -laatoissa muovin lisäaineena
• kaakeleiden, laattojen ja listojen kiinnitys- ja saumausmassoissa

Huomioitavaa asbestikohteissa

Teetä asbestipurku vain koulutetuilla ammattilaisilla sillä asbestipurku on luvanvaraista työtä. Asbestipurkuun perehtymättömän henkilön on mahdotonta poistaa asbestia turvallisesti ja niin, ettei asbestia jäisi haitallisia määriä rakenteisiin tai huoneiston sisäilmaan. Ilman asianmukaisia koneita ja suojauksia, asbestille altistuu kaikki työntekijät ja esim. perheen jäsenet. Siksi asbestipurku on sallittua vain asbestipurkutöihin erikoistuneille ammattilaisille. Asbestille altistumisesta seuraavien vakavien terveyshaittojen vuoksi sen purkaminen rakenteista on tehtävä kaikkia säädettyjä varotoimia noudattaen.

Ota yhteyttä

Lue lisää muista palveluistamme!

Yhteistyöterveisin,
Relia Rakennuspalvelu

,

Muista kotitalousvähennys

Relia rakennuspalvelulta saat täysimääräisen kotitalousvähennyksen tehdystä työstä. Kotitalousvähennys on merkittävä, joten se kannattaa muistaa hakea kun teetät remonttia, korjausta tai muuta kotitalousvänennyskelpoista työtä.

Tarkista paljonko sinä voit saada kotitalousvähennystä tästä linkistä.

lue lisää muista palveluistamme!

Yhteistyöterveisin,
Relia Rakennuspalvelu

Relia Rakennuspalvelun uudet sivut avattu

Tervetuloa käyttämään Relia Rakennuspalvelun uusia sivuja.

Halusimme tehdä uusista sivuistamme mahdollisimman käytettävät ja siten parantaa asiakaskokemusta entisestään.

Yhteistyöterveisin,

Relia Rakennuspalvelu

,

Märkätilasertifikaatti myönnetty Relia Rakennuspalvelulle

Yrityksellämme on virallinen märkätilasertifikaatti, joten olemme virallinen märkätilojen eristäjä ja voit huoletta jättää märkätilaremontit hoidettavaksemme.

lue lisää muista palveluistamme!

Yhteistyöterveisin,
Relia Rakennuspalvelu